Меѓусебни пријателски натпревари за екипите на ФК Кул

Пионерските екипи гостуваат во Струга, кадетите и младинците се домаќини на Струга Трим Лум
10/29/2020
Продолжи серијата на победи за генерација 2012 на ФК КУЛ, висок триумф во дуелот со Лепенец
10/31/2020

Меѓусебни пријателски натпревари за екипите на ФК Кул

Претстојниов викенд нема да се одиграат натпреварите од 2.коло во младинските лиги против екипата на Струга Трим Лум. Затоа нашите екипи ќе одиграат меѓусебни пријателски натпревари.

Распоред за натпревари во сабота (31.10)

ФК Кул (2005) – ФК Кул (2006)  09:00 ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Кул (2007) – ФК Кул (2008)  10:30 ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Кул ( кадети) – ФК Кул ( младинци)  12:00 ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Маџари – ФК Кул (2009)  11:00 ( МАЏАРИ)

Натпревари за сабота, кои ќе се одиграат во Балонот во Кисела Вода:

ФК Кул-Лисиче (2011) – ФК Кул-Лисиче (2011)  09:40

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Кул-Кисела Вода (2010)  10:45

ФК Кул-Карпош (2012/13) – ФК Кул-Кисела Вода (2012/13)  11:30

ФК Кул-Кисела Вода (2014/15) – ФК Кул-Карпош (2014/15)  12:15

ФК Кул (2009) ФК Кул-женски тим  13:00