(Фотогалерија) Кадетите и младинците на КУЛ одиграа меѓусебен контролен натпревар

Генерација 2007 на ФК КУЛ одигра без победник на пријателскиот дуел со Њу Старс
11/01/2020
Дамјан Ивановски: Во Кул доживеав многу убави спомени, клубот го краси голема професионалност и сплотеност
11/04/2020

(Фотогалерија) Кадетите и младинците на КУЛ одиграа меѓусебен контролен натпревар

Поради одложување на колото во младинските лиги, кадетите и младинците на Кул одиграа меѓусебен пријателски натпревар.

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од натгпреварот кој се одигра на „Локомотива“