Пријателски натпревари против екипите на Тефејуз и Шкендија

Претстојниов викенд ќе се одигра 2.коло во младинските лиги, противник е екипата на Струга Трим Лум
11/06/2020
ФК КУЛ со две победи на „контролките“ со Тефејуз
11/07/2020

Пријателски натпревари против екипите на Тефејуз и Шкендија

Во сабота неколку наши генерации ќе одиграат пријателски натпревари со екипата на Тефејуз, додека генерациите 2008 и 2009 ќе гостуваат во Тетово кај екипата на Шкендија.

Распоред на натпревари за сабота (07.11) кои ќе се одиграат во Балонот во Кисела Вода:

ФК Кул-Лисиче (2011) – ФК Кул-Лисиче (2011)   09:00

ФК Кул-Лисиче (2011) – ФК Тефејуз  10:00

ФК Кул-Кисела Вода (2008) – ФК Тефејуз (2009)  10:45

ФК Кул-Кисела Вода (2008) – ФК Тефејуз   11:30

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Тефејуз  12:10

ФК Кул-Кисела Вода (2013/14) – ФК Кул-Карпош  13:00

Натпревари во сабота кои ќе се одиграат во Тетово:

ФК Шкендија – ФК Кул (2008)  13:00

ФК Шкендија – ФК Кул (2009)  13:00