Контролни натпревари за младите надежи на ФК Кул кои се закажани за претстојниов викенд

Кадетите и младинците на Кул ги завршија настапите во Купот
11/26/2020
Пионерските екипи гостуваат во Гевгелија, кадетите и младинците се домаќини на Кожуф
11/27/2020

Контролни натпревари за младите надежи на ФК Кул кои се закажани за претстојниов викенд

Претстојниов викенд се закажани нови пријателски натпревари за младите надежи на Кул.

Распоред на натпревари за сабота (28.11) кои ќе се одиграат во балонот во Кисела вода:

ФК КУЛ-Кисела Вода (2008) – ФК Маџари  09:00

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Кул-Кисела Вода  10:00 и 11:00

ФК Кул-Карпош (2011/12) – ФК Кул-Кисела Вода  12:00

ФК Кул-Кисела Вода (2013/14/15) – ФК Кул-Карпош  12:45

Распоред на натпревари за сабота (28.11) кои ќе се одиграат во Куманово:

ФК Куманово – ФК КУЛ (2008)  11:30

ФК Куманово – ФК КУЛ (2009)  12:30

ФК Куманово – ФК КУЛ (2011)  11:30

Распоред на натпревари за недела (29.11) кои ќе се одиграат на Локомотива:

ФК КУЛ (2007) ФК Гостивар  11:00

ФК КУЛ (2010) – ФК Карев      10:00