(Фотогалерија) КУЛ генерација 2009 одигра меч со ФК Куманово

(Фотогалерија) Младинците подобри од екипата на Кожуф
11/29/2020
Порази на „контролките“ за ФК КУЛ генерација 2007 и 2012
11/29/2020

(Фотогалерија) КУЛ генерација 2009 одигра меч со ФК Куманово

Вчера генерација 2009  година на ФК КУЛ гостуваше во Куманово кај истоимената екипа на контролни-натпревари. Домаќинот оствари победа со резултат  2:1, извештај од овој дуел погледнете (овде) во продолжение неколку фотографии.