(Фотогалерија) Продолжи серијата на победи за кадетите на Кул

Убедливи победи за пионерските екипи на Кул на гостувањето кај Кожуф Гевгелија
11/29/2020
Ново успешно коло за Кул, комплетни резултати од 5.коло во младинските лиги
11/30/2020

(Фотогалерија) Продолжи серијата на победи за кадетите на Кул

Во рамките на 5.коло во младинските лиги, кадетите на Кул издвојуваа висока победа во дуелот со екипата на Кожуф од Гевгелија. Извештај од натпреварот е достапен на нашиот веб сајт и можете да го прочитате на линкот, ТУКА.

Во продолжение погледнете ја и галеријата на фотографии од овој натпревар.