(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2008 и 2011 гостуваа во Куманово

Ново успешно коло за Кул, комплетни резултати од 5.коло во младинските лиги
11/30/2020
(ТАБЕЛИ) Младинските екипи на Кул се лидери во секоја категорија
12/01/2020

(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2008 и 2011 гостуваа во Куманово

ФК КУЛ овој викенд гостуваше во Куманово со генерациите 2008 и 2011. На контролните натпревари против ФК Куманово,  повозрасните наши членови дојдоа до реми 2-2, помалите беа минимално поразени со 2-1. Во продолжение фотографии од нивните средби.

ГЕНЕРАЦИЈА 2008

ГЕНЕРАЦИЈА 2011