Распоред на пријателски натпревари за претстојниов викенд

Во рамките на 6.коло во младинските лиги ќе се сретнеме со екипата на Куманово 2012
12/04/2020
Продолжува победничката серија за помладите пионери, триумф и во дуелот со Куманово 2012
12/05/2020

Распоред на пријателски натпревари за претстојниов викенд

За претстојниов викенд се закажани нови контролни натпревари за нашите екипи. Некои ќе одиграат меѓусебни тест натпревари, додека други ќе имаат пријателски натпревари со други противници.

Распоред на натпревари за сабота (05.12) кои ќе се одиграат во Балонот во Кисела Вода:

ФК КУЛ-Кисела Вода (2008) – ФК Скопско Поле  10:00

ФК Кул (2010) – ЖФК Кул   11:00

ФК Кул-Кисела Вода (2010) – ФК Кул-Кисела Вода  12:00

ФК Кул-Карпош (2011/12) – ФК Кул-Кисела Вода  13:00

ФК Кул-Кисела Вода (2013/14/15) – ФК Кул-Карпош   13:45

Распоред на натпревари исто така за сабота (05.12)

ФК Лепенец – ФК КУЛ-Карпош (2011/12)  10:00  ( Терен на Лепенец во с.Бардовци)

ФК Њу Старс (2011) – ФК КУЛ-Лисиче (2011)  16:00 ( Ѓорче)

ФК КУЛ (2009) – ФК Тефејуз   11:00 ( Локомотива)

ФК Кул (2008) – ФК Кул (2009)  12:00 ( Локомотива)

ФК КУЛ (2007) ФК Работнички  14:00 ( Локомотива)