(ТАБЕЛИ) ФК КУЛ е лидер со три екипи во младинските лиги

(Фотогалерија) ФК Куманово – ФК Кул ( младинци)
12/08/2020
Термини на контролни натпревари за сабота
12/11/2020

(ТАБЕЛИ) ФК КУЛ е лидер со три екипи во младинските лиги

После одигрување на 6.коло во младинските лиги, три генерации на Кул останаа лидери во своите категории. Се работи за двете пионерските екипи, како и за кадетите, додека младинците се позиционирани на четвртата позиција со само два бода помалку од лидерот.

Во продолжение можете да ги погледнете табелите во сите младински лиги.

ПОМЛАДА ПИОНЕРСКА ЛИГА

ПИОНЕРСКА ЛИГА

КАДЕТСКА ЛИГА

МЛАДИНСКА ЛИГА