Термини на контролни натпревари за сабота

(ТАБЕЛИ) ФК КУЛ е лидер со три екипи во младинските лиги
12/09/2020
Минимален пораз за ФК КУЛ генерација 2009 на дуелот со Тефејуз
12/12/2020

Термини на контролни натпревари за сабота

Во продолжение погледнете го распоредот на пријателски натпревари за екипите на Кул.

Распоред на натпревари за сабота (12.12) кои ќе се одиграат во балонот во Кисела Вода

Генерација 2009: ФК Кул-Кисела Вода – ФК Кул-Кисела Вода  09:00

Генерација 2013: ФК КУЛ – Лепенец   10:00

Генерација 2008: ФК КУЛ-Кисела Вода – Тефејуз  11:00

Генерација 2010: ФК Кул-Кисела Вода – ФК Кул-Кисела Вода  12:00

Генерација 2011/12: ФК Кул-Карпош – ФК Кул-Кисела Вода  13:00

Генерација 2014/15: ФК Кул-Кисела Вода – ФК Кул-Карпош  13:45

Распоред на натпревари за сабота кои ќе се одиграат на „Цементарница“

Генерација 2009: ФК КУЛ – ФК Тефејуз  14:00

ФК Кул (2010) – ФК Кул (2011)                  14:00

ФК Кул (2005) – ФК Кул (2006)  09:00 ( Локомотива)