Први контролни натпревари во новата година

(Фотогалерија) ЖФК КУЛ ги „запали моторите“
02/06/2021
Победа на првиот пријателски дуел за генерација 2005 во новата година
02/13/2021

Први контролни натпревари во новата година

Четири младински екипи на ФК Кул ќе ги имаат своите први контролни натпревари за 2021 година. Противник на сите наши екипи ќе биде Македонија Ѓ.П. Активни ќе бидеме со генерациите 2003, 2004, 2005 и 2006 година.

Распоред на контролните дуели кои се закажани за претстојниов викенд:

САБОТА (13.02.2021)

ФК КУЛ (2006) – ФК Македонија Ѓ.П  11:30 ( ЛОКОМОТИВА)

ФК КУЛ (2005) – ФК Македонија Ѓ.П    10:00 ( ЛОКОМОТИВА)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2004)    17:00 ( ТЕРЕН СО ВЕШТАЧКА ТРЕВА ВО ЃОРЧЕ)

НЕДЕЛА (14.02.2021)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2003)    10:00 ( ТЕРЕН СО ВЕШТАЧКА ТРЕВА ВО ЃОРЧЕ)