(ФОТО) Контролни натпревари против Куманово за генерациите 2010 и 2011

(ФОТО) Генерација 2009 одигра пријателски дуели со Куманово и Тефејуз
02/28/2021
(ФОТО) Прва контрола за генерација 2008 во новата година
02/28/2021

(ФОТО) Контролни натпревари против Куманово за генерациите 2010 и 2011

Нови пријателски натпревари за генерациите 2010 и 2011. Денес на „Цементарница„ екипите предводени од Мики Тодоровски и Александар Цветковски одиграа контроли со екипата на Куманово.

Сончевото време го искористивме за ново надигрување со противниците. Видовме допадлив фудбал и борба на теренот за секоја топка. На овие натпревари остваривме победа со генерацијата 2010, додека бевме поразени во дуелот со генерацијата 2011.