(Фотогалерија) ФК КУЛ со генерациите 2009, 2010 и 2011 гостуваше кај Борец Јуниор

(ФОТО) Прва контрола за генерација 2008 во новата година
02/28/2021
(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2006 одигра „тест“ со Вардар
03/01/2021

(Фотогалерија) ФК КУЛ со генерациите 2009, 2010 и 2011 гостуваше кај Борец Јуниор

ФК КУЛ, викендов беше гостин во  во Велес кај екипата на ФК Борец Јуниор. Ние гостувавме со три генерации, 2009 година, 2010 и тимот на Кул за играчи родени 2011 година.

Натпреварите против тимот на  Борец  Јуниор  се одиграа на помошното игралиште на Градскиот стадион „Зоран Паунов“ во Велес. На овие мечеви ние остваривме три победи, од истите ви носиме 50-сетина фотографии.