(Фотогалерија) Генерација 2008 одигра пријателски натпревар со Куманово

УПИСИ!!! ФК Кул врши упис на нови членови, бидете дел од фудбалската школа со најбогата инфраструктура, три локации, екипиран стручен штаб и професионален начин на работа
03/01/2021
(Фотогалерија) Генерација 2010 на Кул беше домаќин на Куманово
03/03/2021

(Фотогалерија) Генерација 2008 одигра пријателски натпревар со Куманово

На првиот контролен натпревар во новата година до победа стигна генерацијата 2008. На теренот на „Цементарница“ за противник ја имавме екипата на Куманово. Одличен дуел за нашите млади надежи кои прикажаа допадлив фудбал.

Погледнете ја галеријата на фотографии.