Распоред на контролни натпревари за претстојниов викенд

Најава за првото пролетно коло, Беласица е наш противник
03/04/2021
КУЛ генерација 2007 со високи 0:3 го совлада ФК Вардар
03/06/2021

Распоред на контролни натпревари за претстојниов викенд

Нови контролни натпревари за младите екипи на Кул, кои ќе се одиграат за претстојниов викенд.

Распоред на натпревари кои ќе се одиграат во сабота (06.03.2021)

ФК КУЛ (2012) ФК Дрим Тим  09:00

ФК КУЛ (2013) – ФК Дрим Тим  10:00

ЖФК КУЛ – ЖФК Сарај  11:00

ФК КУЛ (2013) – ФК Биџо   12:00

ФК КУЛ (2014/15) – ФК Биџо  13:00

Овие контролни натпревари ќе се одиграат во „Арена Кул“ (Балон-Кисела Вода)

ФК Вардар – ФК КУЛ (2007)  09:30 ( Хиподром)

ФК КУЛ (2009) – ФК Тефејуз  09:00 ( Локомотива)

Распоред на натпревари кои ќе се одиграат во недела (07.03.2021)

ФК КУЛ (2009) – ФК Чаир  09:00 ( Локомотива)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2007)  14:00  ( Ѓорче)