Пријателски натпревари за екипите на Кул

Најава за натпреварите од 8.коло против екипата на ФК Борец 1919
03/11/2021
Продолжува победничката серија за помладите пионери, три бода и во дуелот со Борец 1919
03/12/2021

Пријателски натпревари за екипите на Кул

Утре, (13.03.2021) во „Арената Кул“ во балонот во населбата Кисела Вода се закажани пријателски натпревари за нашите екипи.

Ви го претставуваме распоредот на одигрување на истите:

ФК КУЛ-Кисела Вода (2008) ФК Скопско Поле  09:30

ФК КУЛ (2012/13) – ФК Лепенец  10:20

ФК КУЛ-Карпош (2013/14) – ФК КУЛ-Кисела Вода  11:10

ФК КУЛ-Кисела Вода (2010/11) – ФК КУЛ-Лисиче   12:00

ФК КУЛ (2009) – ЖФК КУЛ   12:50

ФК КУЛ (2011) – ФК Студеничани   13:40

Вечерва, контролен натпревар ќе има генерацијата 2008.

ФК Вардар – ФК КУЛ (2008)   19:30  ( Терен на Академијата на Вардар).