Максимални 12 освоени бодови за нашите екипи, преглед на сите резултати од 8.коло

(Фотогалерија) Кадетите лесно кај Борец 1919
03/14/2021
(Фотогалерија) Победничко коло за пионерите
03/15/2021

Максимални 12 освоени бодови за нашите екипи, преглед на сите резултати од 8.коло

Со максимални 12 освоени бодови го комплетиравме 8.коло против екипата на Борец 1919. Сите наши екипи остварија триумф во дуелите со овој противник.

Пионерските екипи со идентични 4:0 го победија тимот од Велес. Рутински победи за нашите екипи кои освоија нови бодови. Со цел плен се вративме и од Велес, каде ги освоивме сите бодови и на гостувањето со Борец. Во продолжение можете да ги погледнете и останатите резултати од сите четири категории.

Комплетни резултати во помладата пионерска лига:

ФК Куманово 2012 – ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци  4:0

ФК Кожуф Гевгелија – ФК Беласица АД    0:8

ФК Кул – ФК Борец 1919   4:0

ФК Тетекс 1953 Тетово – ФК Силекс  4:2

ФК Струга ТЛ – ФК Скопје  1:5

Комплетни резултати во пионерската лига:

ФК Куманово 2012 – ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци  1:2

ФК Кожуф Гевгелија – ФК Беласица АД    1:8

ФК Кул – ФК Борец 1919   4:0

ФК Тетекс 1953 Тетово – ФК Силекс  1:2

ФК Струга ТЛ – ФК Скопје  3:0

Комплетни резултати во кадетската лига:

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци – ФК Куманово 2012  1:0

ФК Беласица АД – ФК Кожуф Гевгелија   3:1

ФК Борец 1919 – ФК Кул  0:4

ФК Силекс – ФК Тетекс 1953 Тетово  4:3

ФК Скопје – ФК Струга ТЛ   3:1

Комплетни резултати во младинската лига:

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци – ФК Куманово 2012   0:5

ФК Беласица АД – ФК Кожуф Гевгелија   3:1

ФК Борец 1919 – ФК Кул  0:2

ФК Силекс – ФК Тетекс 1953 Тетово  0:3

ФК Скопје – ФК Струга ТЛ   2:2