Помладите пионери и кадетите остануваат лидери после одигрување на 9.коло

(Фотогалерија) Младинските екипи на Кул и Силекс ги поделија бодовите
03/22/2021
Со натпреварите против ФК Скопје го стартуваме вториот круг
03/25/2021

Помладите пионери и кадетите остануваат лидери после одигрување на 9.коло

Младинските екипи на Кул го комплетираа 9.коло, кое беше последно во првиот дел од натпреварувачката сезона 2020/21. Противник ни беше екипата на Силекс од Кратово, натпревари на кои остваривме две победи и два нерешени резултати.

Комплетни табели после одигрување на 9.коло имаме во пионерските лиги, додека во кадетската и младинската лига, екипите на Струга ТЛ и Тиквеш Кавадарци имаат натпревар помалку.

Табела во помладата пионерска лига

Табела во пионерската лига

Табела во кадетската лига

Табела во младинската лига