(ФОТО) Меѓусебно надигрување на генерациите 2008 и 2009

ФК КУЛ со иновативен метод ја следи физичката подготовка на играчите со уред од марката „POLAR“
03/26/2021
Генерација 2006 одигра пријателски натпревар со Драчево Јуниор
03/27/2021

(ФОТО) Меѓусебно надигрување на генерациите 2008 и 2009

Во текот на вчерашниот ден на „Локомотива“ меѓусебен контролен натпревар одиграа генерациите 2008 и 2009. Убава можност за двајцата тренери да ги согледаат предностите, но и слабостите на двете екипи. Сите дечиња  дадоа свој максимум , докажувајќи се во фудбалската игра. Ова беше само загревање за денешниот ден во кој истиве генерации ќе имаат контролни натпревари со екипата на Драчево Јуниор.

Фотографии од меѓусебниот дуел на генерациите 2008 и 2009 погледнете во продолжение.