Распоред на контролни натпревари за младите екипи на Кул

Продолжуваме со натпреварите од 11.коло во лигата, следен противник е Струга Трим Лум
04/02/2021
Благодариме за се Родиќ, секогаш ќе бидеш дел од семејството „Кул“, ти посакуваме успех со интернационалната кариера
04/02/2021

Распоред на контролни натпревари за младите екипи на Кул

Распоред на натпревари кои ќе се одиграат во „Арената Кул“ во населбата Кисела Вода, во сабота (03.04.2021)

ФК КУЛ (2007) – ФК Тефејуз  09:00

ФК КУЛ (2008) – ЖФК КУЛ   10:00

ФК КУЛ-Кисела Вода (2013/14) – ФК КУЛ-Карпош   11:00

ФК КУЛ-Кисела Вода (2015/16) – ФК КУЛ-Карпош  12:00

ФК КУЛ (2012) – ФК Студеничани    13:00

Во сабота на „Цементарница“ пријателски натпревар ќе одигра и генерацијата 2011

ФК КУЛ (2011) – ФК Драчево Јуниор   17:00

Вечерва на „Цементарница“ меѓусебен контролен натпревар ќе имаат генерациите 2008 и 2009 на Кул, дуел кој ќе стартува од 18:30 часот.