(ФОТО) Родиќ ја имаше последната „смотра“ на своите пулени, пред интернационалниот ангажман

(Фотогалерија) Пионерите на КУЛ со пресврт до значајни 3.бода
04/04/2021
Кадетите на КУЛ со победа се враќаат од Струга
04/04/2021

(ФОТО) Родиќ ја имаше последната „смотра“ на своите пулени, пред интернационалниот ангажман

По завршувањето на вчерашните пионерски натпревари на „Цементарница“, Родиќ Никола, нашиот досегашен кондиционен тренер имаше последна средба со пулените. Момците од сите младински екипи се поздравија и му посакаа успех за следниот интернационален ангажман кој го очекува. Доби маица со посвета и поразговараа на ова последна нивна смотра.