Три победи и еден пораз на дуелите со Тетекс, преглед на 12.коло

Минимален пораз за младинците на КУЛ од Тетекс
04/11/2021
(Фотогалерија) Кадетите со 12.победи во низа, падна и Тетекс
04/12/2021

Три победи и еден пораз на дуелите со Тетекс, преглед на 12.коло

Три победи и еден пораз за нашиот клуб во дуелите со екипата на Тетекст 1953 од Тетово. Го одигравме и 12.коло во кое повторно бевме подобри од противникот, единствено младинците останаа без бодови, додека останатите наши екипи забележаа победа.

Во продолжение можете да ги погледнете резултатите од 12 коло во сите четири младински лиги, со исклучок на дуелот, Струга Трим Лум и Кожуф кој не се одигра изминатиов викенд.

Комплетни резултати во помладата пионерска лига

ФК Борец 1919 -ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци  4:0

ФК Силекс – ФК Беласица  1:2

ФК Скопје – ФК Куманово 2012   4:0

ФК Струга Трим Лум – ФК Кожуф Гевгелија

ФК Тетекс 1953 Тетово – ФК Кул  0:2

Комплетни резултати во пионерската лига

ФК Борец 1919 -ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци  5:4

ФК Силекс – ФК Беласица  2:0

ФК Скопје – ФК Куманово 2012   3:0

ФК Струга Трим Лум – ФК Кожуф Гевгелија

ФК Тетекс 1953 Тетово – ФК Кул  1:3

Комплетни резултати во кадетската лига

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци – ФК Борец 1919   5:1

ФК Беласица – ФК Силекс  3:0

ФК Куманово 2012 – ФК Скопје  1:3

ФК Кожуф Гевгелија – ФК Струга Трим Лум

ФК Кул – ФК Тетекс 1953 Тетово  1:0

Комплетни резултати во младинската лига

ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци – ФК Борец 1919   0:2

ФК Беласица – ФК Силекс  1:0

ФК Куманово 2012 – ФК Скопје  3:2

ФК Кожуф Гевгелија – ФК Струга Трим Лум

ФК Кул – ФК Тетекс 1953 Тетово  0:1