Табели во младинските лиги, Кул останува лидер со две генерации

(Фотогалерија) Младински дуел ФК КУЛ-Тетекс 1953
04/13/2021
Пионерските екипи гостуваат во Кавадарци, кадетите и младинците се домаќини на Тиквеш
04/16/2021

Табели во младинските лиги, Кул останува лидер со две генерации

После одигрување на 12.коло, нема промена што се однесува до позицијата број еден, во помладата пионерска и кадетската лига. Нашите екипи остануваат на врвот со максимален број на освоени бодови, додека пионерите му „дишат“ во врат на лидерот за првото место.

Табелите во младинските лиги:

Табела во помладата пионерска лига

Табела во пионерската лига

Табела во кадетската лига

Табела во младинската лига