(Фотогалерија) КУЛ 2011 му гостуваше на ФК Милано

(Фотогалерија) КУЛ генерација 2012 на гости во Куманово
05/09/2021
ЖФК КУЛ ја пречека екипата на Фудбал Старс, два одлични натпревари и многу дружба
05/13/2021

(Фотогалерија) КУЛ 2011 му гостуваше на ФК Милано

Викендов,  избаниците на Александар Цвветковски, КУЛ генерација родени 2011 гостуваа кај Милано во Куманово. Во продолжение фотографии од овој дуел кој го добивме со висока предност на крајот.