ЖФК КУЛ ја пречека екипата на Фудбал Старс, два одлични натпревари и многу дружба

(Фотогалерија) КУЛ 2011 му гостуваше на ФК Милано
05/10/2021
ФК КУЛ генерација 2010 и 2012 беа домаќини на Форца
05/14/2021

ЖФК КУЛ ја пречека екипата на Фудбал Старс, два одлични натпревари и многу дружба

Денес, ЖФК КУЛ предводен од Крстовска  беше  домаќин на тимот  ЖФК Фудбал Старс. Колешките допатуваа од Кочани  и  ги пречекавме на теренот во Кисела Вода каде се дружевме и натпреварувавме.

Имавме  заедничко дружење  одигравме одлични два натпревари, едниот со почеток во 11-00 и  еден во 12-00 часот. Девојките прикажаа допадлив фудбал, голема желба за надигрување. Пред се важна е дружбата, а резултатот е во втор план, нашиот тим победи на двата дуела. Фотографии од натпреварите наскоро на нашиот сајт.