Претстојниов викенд не очекуваат пријателски натпревари

(Фотогалерија) ЖФК КУЛ на „мегдан“ со ЖФК Фудбал Старс
05/14/2021
(Фотогалерија) ФК КУЛ-Форца генерација 2012
05/15/2021

Претстојниов викенд не очекуваат пријателски натпревари

За претстојниов викенд не очекуваат голем број на контролни натпревари со нашите генерации.

Распоред на одигрување натпревари за сабота (15.05.2021)

ФК КУЛ (2007) – ФК Вардар  09:00  ( Цементарница)

ФК КУЛ (2009) – ФК Њу Старс  11:30  ( Локомотива)

ФК КУЛ (2010) – ФК Њу Старс   10:30  ( Локомотива)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2006)  11:00 ( Ѓорче)

ФК КУЛ (2004) – ФК КУЛ (2005)  08:30  ( Локомотива)

Распоред на одигрување натпревари за недела ( 16.05.2021)

ФК КУЛ (2011) – ФК КУЛ-Кисела Вода (2010)  10:30 (Цементарница)

ФК Македонија Ѓ.П – ФК КУЛ (2003)  10:00  ( Ѓорче)