(Фотогалерија) ЖФК КУЛ на „мегдан“ со ЖФК Фудбал Старс

ФК КУЛ генерација 2010 и 2012 беа домаќини на Форца
05/14/2021
Претстојниов викенд не очекуваат пријателски натпревари
05/14/2021

(Фотогалерија) ЖФК КУЛ на „мегдан“ со ЖФК Фудбал Старс

Вчера, ЖФК КУЛ   беше  домаќин на тимот  ЖФК Фудбал Старс. Ривалките  допатуваа од Кочани  и  ги пречекавме на теренот во Кисела Вода каде се дружевме и натпреварувавме. Избраничките на  Крстовска и гостинките  имаа  заедничко дружење  одигравме одлични два натпревари, сите актери  прикажаа допадлив фудбал, голема желба за надигрување. .Фотографии од натпреварите погледнете ги во продолжение.