(Фотогалерија) ФК КУЛ-Форца генерација 2012

Претстојниов викенд не очекуваат пријателски натпревари
05/14/2021
ФК КУЛ генерација 2007 се надигруваше со Вардар
05/15/2021

(Фотогалерија) ФК КУЛ-Форца генерација 2012

ФК КУЛ генерација родени 2012 на теренот Локомотива ја пречекаа екипата на Форца. Двата тима одиграа одличен дуел од кој може да погледнете фотографии.