(Фотогалерија) Кул генерација 2010 ја нагости Форца

(ФОТО) Генерациите 2009 и 2010 одиграа пријателски натпревари со екипата на Њу Старс
05/15/2021
Генерациите 2003 и 2006 одиграа контролни натпревари со екипата на Македонија Ѓ.П
05/16/2021

(Фотогалерија) Кул генерација 2010 ја нагости Форца

ФК КУЛ генерација родени 2010 на теренот Локомотива ја пречекаа екипата на Форца. Момците на Мики Тодоровски и Џипунов Дани  одиграа одличен дуел, доста борбен, со желба за надигување од кој може да погледнете фотографии.