(Фотогалерија) ФК Кул – ФК Њу Старс (2009)

ФК КУЛ ќе земе учество на силен меѓународен турнир во Несебар
05/18/2021
Распоред на натпревари за генерациите на Кул
05/21/2021

(Фотогалерија) ФК Кул – ФК Њу Старс (2009)

На теренот на Локомотива, КУЛ генерацијата 2009 одигра контролен натпревар против екипата на Њу Старс. Иако бевме минимално поразени сепак прикажавме добра игра, создавајќи голем број на шанси кои за жал останаа неискористени.

Погледнете фотографии од овој интересен дуел.