(Фотогалерија) Кул и Пелистер од генерација 2007 се надигруваа на пријателски дуел

Милано ни гостуваше на Цементарница со генерациите 2011 и 2012
05/23/2021
(Фотогалерија) ФК КУЛ генерација 2005 подобар од Вардар
05/24/2021

(Фотогалерија) Кул и Пелистер од генерација 2007 се надигруваа на пријателски дуел

Генерацијата 2007 одигра пријателски натпревар со екипата на Пелистер. Противникот од Битола славеше на овој дуел, на кој видовме добра и борбена игра од двете екипи.

Фотогалеријата од натпреварот кој се одигра на Цементарница можете да ја погледнете во продолжение.