(ФОТО) КУЛ Кисела Вода генерација 2009/08 -ФК Скопско Поле

Пионерите на Кул подобри од Работнички
05/26/2021
Закажани нови контролни натпревари за екипите на Кул
05/28/2021

(ФОТО) КУЛ Кисела Вода генерација 2009/08 -ФК Скопско Поле

На арената „КУЛ“ во Кисела Вода се одиграа два контролни-натпревари помеѓу селекциите на ФК КУЛ од Кисела Вода родени 2008 и 2009 против екипата на ФК Скопско Поле. Бевме присутни на одлична фудбалска претстава на кои дојдовме до победи.