Закажани нови контролни натпревари за екипите на Кул

(ФОТО) КУЛ Кисела Вода генерација 2009/08 -ФК Скопско Поле
05/27/2021
ФК Кул поуспешен од Вардар на дуел кај генерација 2008
05/28/2021

Закажани нови контролни натпревари за екипите на Кул

За денес и сабота се договорени нови контролни натпревари за екипите на Кул. Програмата започнува попладнево со дуел на Цементарница.

Вака изгледа распоредот на одигрување пријателски натпревари:

Петок ( 28.05.2021)

ФК КУЛ (2008) – ФК Вардар   18:15 ( Цементарница)

Сабота ( 29.05.2021)

ФК КУЛ (2006) – ФК Шкупи   10:30   ( Локомотива)

ФК КУЛ (2007) – ФК Шкупи   09:00   ( Локомотива)

ФК КУЛ (2009) – ФК Академија Пандев  09:00 ( Цементарница)

ФК КУЛ (2010)  ФК Академија Пандев   10:00 ( Цементарница)

ФК КУЛ (2011) – ФК Академија Пандев  10:00  ( Цементарница)

Натпревари за сабота кои ќе се одиграат во „Арената Кул“ во населбата Кисела Вода

ФК КУЛ (2007) – ФК Маџари  11:00

ФК КУЛ (2008) – ФК Маџари  12:00