(Фотогалерија) ФК КУЛ-ФК Шкупи ( генерација 2007)

Контролен дуел против Шкупи за генерацијата 2006 на КУЛ
05/29/2021
(Фотогалерија) ФК КУЛ – ФК Шкупи ( генерација 2006)
05/31/2021

(Фотогалерија) ФК КУЛ-ФК Шкупи ( генерација 2007)

На контролен натпревар одигран на Локомотива, до минимална победа против екипата на Шкупи стигна генерацијата 2007 на Кул. Одличен натпревар, со цврсти дуели и шанси на двете страни.

Погледнете ја галеријата од овој пријателски натпревар.