(Фотогалерија) ФК КУЛ – ФК Шкупи ( генерација 2006)

(Фотогалерија) ФК КУЛ-ФК Шкупи ( генерација 2007)
05/30/2021
(Фотогалерија) ФК КУЛ-А.Пандев генерација 2010
05/31/2021

(Фотогалерија) ФК КУЛ – ФК Шкупи ( генерација 2006)

Генерацијата 2006 на Кул одигра уште еден контролен натпревар, овој пат против екипата на Шкупи. Видовме цврст натпревар со шанси на двете страни, на крајот победникот беше решен со само еден постигнат гол кој беше дело на гостинскиот тим.

Погледнете фотографии од натпреварот кој се одигра на Локомотива.