Распоред на натпревари за екипите на Кул

(Фотогалерија) ЖФК Кул го одигра премиерниот натпревар на турнирот „Железара 2021“
06/03/2021
ФК Рудар Јуниор од Пробиштип гостин на „Цементарница” со селекцијата 2010
06/05/2021

Распоред на натпревари за екипите на Кул

Во петок и сабота на програмата се неколку контролни натпревари за нашите генерации. Денес стартуваме на „Цементарница“ со натпреварот на генерацијата 2010.

Вака изгледа распоредот на одигрување натпревари за петок (04.06.2021)

ФК КУЛ (2010) – ФК Рудар Јуниор  18:00  (Цементарница)

ФК КУЛ (2011) – ФК КУЛ (2012)       19:00  (Цементарница)

Распоред на натпревари за сабота (05.06.2021)

ФК КУЛ (2003/04) – ФК Њу Старс  10:30  (Цементарница)

ФК КУЛ (2005) – ФК Њу Старс       09:00  (Цементарница)

ФК Њу Старс – ФК КУЛ (2007)       18:00  (Ѓорче)