Пријателски натпревари против екипите на Куманово Еуроспорт и Тефејуз

Последен натпреварувачки ден на турнирот во Бугарија за нашите екипи
06/19/2021
Генерацијата 2012 гостуваше кај екипата на Куманово Еуроспорт
06/26/2021

Пријателски натпревари против екипите на Куманово Еуроспорт и Тефејуз

После учеството на силниот меѓународен турнир во Несебар, две наши генерации во сабота ќе патуваат за Куманово каде ќе одиграат пријателски натпревари со екипата на Куманово Еуроспорт, додека две екипи свои натпревари ќе имаат со екипата на Тефејуз.

Распоред на натпревари за сабота (26.06.2021)

ФК Куманово Еуроспорт – ФК КУЛ (2012)  09:30

ФК Куманово Еуроспорт – ФК КУЛ (2010)  10:30

ФК КУЛ (2007) – ФК Тефејуз  09:00 ( Балон-Кисела Вода)

ФК КУЛ (2008) – ФК Тефејуз  10:00  ( Балон-Кисела Вода)