Победа за генерација 2010 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт

Генерацијата 2012 гостуваше кај екипата на Куманово Еуроспорт
06/26/2021
(Фотогалерија) Победа за генерација 2012 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт
06/27/2021

Победа за генерација 2010 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт

Денес гостувавме во Куманово каде одигравме два пријателски натпревари со екипата на Куманово Еуроспорт. Активни бевме со генерациите 2010 и 2012 кои забележаа победи на дуелите со овој противник.

Избранциите на Мики Тодоровски иако имаа негатива од два гола, сепак до крајот на натпреварот стигнаа до убедлива победа. Сите играчи дадоа свој максимум на топлото време и имаа придонес во победата на генерацијата 2010.

Во продолжение можете да погледнете само мал дел од фотографиите од натпреварот на генерација 2010, додека галеријата ќе ја поставиме во наредниве денови на нашиот веб сајт.