(Фотогалерија) Победа за генерација 2012 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт

Победа за генерација 2010 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт
06/26/2021
(Фотогалерија) Генерација 2010 гостуваше кај екипата на Куманово Еуроспорт
06/28/2021

(Фотогалерија) Победа за генерација 2012 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт

Генерацијата 2012 гостуваше во Куманово каде имаше пријателски натпревар со екипата на Куманово Еуроспорт. Нашите млади надежи одиграа добар натпревар на кој успеаа да го совладаат противникот.

Во продолжение можете да погледнете 70 фотографии од овој натпревар одигран во Куманово.