(Фотогалерија) Генерација 2010 гостуваше кај екипата на Куманово Еуроспорт

(Фотогалерија) Победа за генерација 2012 на пријателскиот натпревар против Куманово Еуроспорт
06/27/2021
Доминација на помладите пионери во лигата, преглед на прекинатата сезона, резултати, стрелци….
07/01/2021

(Фотогалерија) Генерација 2010 гостуваше кај екипата на Куманово Еуроспорт

Генерацијата 2010 одигра натпревар против екипата на Куманово Еуроспорт кој го доби во своја корист.

Погледнете ја фотогалеријата од натпреварот кој се одигра изминатиов викенд во Куманово.