(Фотогалерија) Пионерските екипи под водство на Карчев го имаа својот прв собир

Кои беа играчите со најголема минутажа во сите четири младински екипи
07/16/2021
(Фотогалерија) Един Нурединоски означи старт на подготовките со кадетите и младинците
07/27/2021

(Фотогалерија) Пионерските екипи под водство на Карчев го имаа својот прв собир

Во текот на вчерашниот ден првиот свој собир во пресрет на новата сезона, го имаа генерациите 2005 и 2006. Во новата сезона пионерските екипи ќе бидат предводени од Никола Карчев, тренерот кој минатата сезона беше предводник на генерацијата 2007.

На првиот собир, играчите се запознаа со својот нов тренер, но имаа и полесен тренинг кој беше одработен со целосно внимание. Во новата сезона ќе бидеме дел од квалитетната Супер лига, а од 12-19 август ќе се преселиме во Струга, каде ќе продолжиме со подготовките.

Како беше на првиот тренинг можете да погледнете во продолжение.