(Фотогалерија) Един Нурединоски означи старт на подготовките со кадетите и младинците

(Фотогалерија) Пионерските екипи под водство на Карчев го имаа својот прв собир
07/27/2021
КУЛ во новата сезона ќе биде дел од најсилната младинска Супер лига
07/27/2021

(Фотогалерија) Един Нурединоски означи старт на подготовките со кадетите и младинците

Генерациите 2003 и 2004 стартуваа со подготовки за новата натпреварувачка сезона, во која ќе се натпреваруваме во најсилната Супер лига. Тренер на овие две генерации останува Един Нурединоски, кој вчера го имаше првиот собир, со кој означи старт на припремите. Тренингот помина во полесен ритам, со оглед на паузата, потребно е време да се врати физичката подготовка и полека да се компонираат екипите во пресрет на новите предизвици.

Главниот дел од подготовките ќе биде одработен во Струга, каде ќе се замине на 12.август и ќе се остане 7 дена. Погледнете ја фотогалеријата од првиот тренинг на овие две генерации.