(Фотогалерија) Генерацијата 2007 се надигруваше со екипата на Талент Битола

Един Нурединоски направи интернационален трансфер во Либија
09/19/2021
Драган Стефановски-Гаге е нов тренер на кадетите и младинците
09/20/2021

(Фотогалерија) Генерацијата 2007 се надигруваше со екипата на Талент Битола

Изминатиов викенд на „Цементарница“ контролен натпревар против екипата на Талент Битола одигра генерацијата 2007. Победата на крајот му припадна на противникот.

Погледнете фотографии од овој пријателски натпревар.