(Фотогалерија) Генерацијата 2010 подобра од екипата на Талент Битола

Драган Стефановски-Гаге е нов тренер на кадетите и младинците
09/20/2021
Пионерските екипи одиграа пријателски натпревари со А.Пандев и Њу Старс
09/25/2021

(Фотогалерија) Генерацијата 2010 подобра од екипата на Талент Битола

Изминатиов викенд, генерацијата 2010 на Кул одигра натпревар против екипата на Талент Битола, кој го доби во своја корист. Во продолжение погледнете ја галеријата на фотографии.