(ФОТО) ФК КУЛ-Напредок генерација 2009

СРЕЌЕН 14-ТИ РОДЕНДЕН ФУДБАЛСКИ КЛУБ КУЛ
09/28/2021
Пионерските екипи беа гости на Њу Старс и Драчево
10/02/2021

(ФОТО) ФК КУЛ-Напредок генерација 2009

На стадионот „Локомотива“,  ФК КУЛ и тимот на ФК Напредок од Скопје одиграа пријателски дуел. Ова беше одличен натпревар во кој двата тима прикажаа добра и коректна игра. Првиот дел ни припадна на нас и ние водевме, во вториот период гостинот беше подобар на резултатски план.