Генерациите 2009 и 2011 одиграа пријателски натпревари со екипата на Фер Плеј

(ФОТО) КУЛ генерација 2009 го совлада ФК Вардар
10/05/2021
Бојан Ристески: Најдраг момент е кога претседателот на клубот ни соопшти дека сме во Супер Лигата
10/13/2021

Генерациите 2009 и 2011 одиграа пријателски натпревари со екипата на Фер Плеј

Генерациите 2009 и 2011 попладнево на Локомотива одиграа контролни натпревари со екипата на Фер Плеј од Охрид. Дождливото време не претставуваше пречка за двете екипи да ги покажат своите квалитети, па на двата натпревари видовме многу голови. Нашиот клуб излезе како победник и во двете генерации. Честитки за екипите на фер и коректната игра.

Во продолжение погледнете неколку фотографии од натпреварите.