(Фотогалерија) Пом.пионери: Македонија ЃП-КУЛ

Кул освои 6 бодови на натпреварите со Македонија ЃП
11/15/2021
(Фотогалерија) Кадетите на КУЛ триумфално против Македонија ЃП
11/16/2021

(Фотогалерија) Пом.пионери: Македонија ЃП-КУЛ

Викендов, помладите пионери на ФК КУЛ, гостуваа кај тимот на Македонија Ѓорче Петров во рамките на 4.коло. Домаќинот успеа да дојде до победа со резултат 3-1 (0-1).