Кул на мегдан со Академија Пандев, вонредно коло во вторник и среда

(Фотогалерија) Шкупи изненаден, нашите младинци ги освоија бодовите
11/22/2021
Без победник на кадетскиот натпревар на Кул и Академија Пандев
11/23/2021

Кул на мегдан со Академија Пандев, вонредно коло во вторник и среда

Претстојниве два дена, на програмата ќе биде вонредното 6.коло во младинската Супер лига. Екипата на Академија Пандев ќе биде следен наш противник.

Во вторник (23.11), нашите кадети и младинци се домаќини на Академија Пандев. Натпреварите ќе се одиграат на Цементарница со почеток од 10:00 и 12:00 часот.

Во среда (24.11), пионерските екипи патуваат за Струмица. Во истите саатници на  на Општинското фудбалско игралиште ќе гостуваме на Академија Пандев.

Очекуваме интересни натпревари и секако нови бодови за нашиот клуб.