(Фотогалерија) Пријателски натпревари за генерациите 2007 и 2008

Кул против Пелистер, во вонредното 7.коло
11/29/2021
(Фотогалерија) Помладите пионери на КУЛ со три гола во Струмица донесоа бод
11/30/2021

(Фотогалерија) Пријателски натпревари за генерациите 2007 и 2008

Изминатиов викенд, генерациите 2007 и 2008 одиграа приајтелски натпревари. Генерацијата 2007 загуби од екипата на Џокер Фурка (0:2), додека генерацијата 2008 беше подобра од тимот на Форца (2:1).

Погледнете ги фотогалериите од двата натпревари