Богат викенд во детската фудбалска лига, нашиот клуб ќе се натпреварува во сите возрасни генерации

Последно коло од првиот натпреварувачки круг, наш противник е екипата на Шкендија
03/11/2022
Како „препородени“ помладите пионери ја добија Шкендија во Тетово
03/12/2022

Богат викенд во детската фудбалска лига, нашиот клуб ќе се натпреварува во сите возрасни генерации

На терените на фудбалската федерација на Македонија, за претстојниов викенд се закажани нови натпревари во Детската Лига. Минатиот викенд со оглед дека едниот ден беше одложен поради лошите временски услови, имавме можност да ги одиграме првите натпревари само со генерациите 2009 и 2011. Од овој викенд ќе бидеме активни и со сите останати генерации, а ќе одиграме вкупно 15 натпревари.

Распоред на натпревари за сабота (12.03.2022)

ФК КУЛ (1) – ФК Форца  14:00  ( генерација 2010)

ФК КУЛ (2) – ФК Парк  13:10  ( генерација 2010)

ФК КУЛ (3) – ФК Спорт Ефе  09:00  ( генерација 2010)

ФК КУЛ (1) – ФК Македонија 1  09:00 ( генерација 2011)

ФК КУЛ (2) – ФК Беса  10:40   ( генерација 2011)

ФК КУЛ (1) – ФК Милано (1)  13:10   ( генерација 2012)

ФК КУЛ (2) – ФК Њу Старс     14:00    ( генерација 2012)

Распоред на натпревари за недела (13.03.2022)

ФК КУЛ (1) – ФК Куманово (1)  09:00  ( генерација 2009)

ФК КУЛ (2) – ФК Македонија (1)  15:00  ( генерација 2009)

ФК КУЛ (1) – ФК Аеродром (1)  09:00  ( генерација 2013)

ФК КУЛ (2) – ФК Парк (1)    09:50    ( генерација 2013)

ФК КУЛ (3) – ФК Парк (2)    11:30    ( генерација 2013)

ФК КУЛ (2) – ФК Грозданоски (2)  15:40  ( генерација 2014)

ФК КУЛ (3) – ФК Спорт Ефе (2)  13:10  ( генерација 2014)

ФК КУЛ (4) – ФК Партизан (2)  12:20  ( генерација 2014)